Racó de l'orientació

ORIENTACIÓ ACADÈMICA
but_proves_accs
que_puc_fer_cat
orientat-titol
ORIENTACIÓ PROFESSIONAL
acredita't
buto_orientat

 

Qualitat

Visites

Des de 23/01/2012

Visites

Erasmus a França

Un alumne de l'institut Pere Martell realitza un Erasmus a la ciutat d'Orléans a França. Al llarg de la seva estada farà les pràctiques en una empresa local.

L'estudiant Mohamed Aouahoud del cicle EEDO de Sistemes de Telecomunicació i Informàtics gaudeix d'un Erasmus a Orléans. Amb aquests programes de gestió s'afavoreixen les necessitats acadèmiques actuals dels alumnes. Al mateix temps, són una eina molt adient per tal d'apropar els joves al món laboral actual.

Mohamed Aouahoud a l'empresa d'Orléans

 

Exàmens extraordinaris abril (2ns FCT intensiva)

Dates dels exàmens extraordinàris abril (2ns FCT intensiva). Consultar Pdf.

Portes obertes

dissabte 26 d'abril de 2014, 10,00 hores, 

Jornada de Portes Obertes.

Punt de trobada: teatre del Complex Educatiu.  Com arribar-hi.

 

Erasmus a Itàlia i Alemanya.

Alumnes de CFGS d'automoció de l'institut Pere Martell realitzen uns Erasmus a Europa. Concretament tres a Florència i quatre a Dortmund.

 

L'Erasmus és un programa que afavoreix la mobilitat acadèmica d'estudiants i professorat dins del marc europeu. En aquest cas, set alumnes del nostre centre en poden gaudir i juntament amb la tutora d'FCT ja es troben a Itàlia i Alemanya. Els estudiants realitzaran l'FCT fins el proper mes de juny.

 

La professora Úrsula Ribes i els seus alumnes a Florència.

Els alumnes amb la tutora d'FCT a Dortmund.  

 

Erasmus Energies renovables a França

 

Alumnes del cicle formatiu de Grau Superior d'Energies Renovables del nostre Institut comencen la seva Formació en Centres de Treball a França.

 

Concretament aquests estudiants realitzaran les pràctiques a l'empresa Freesun Technologie, a la localitat de St. Jean de La Ruelle a França, dins del marc dels programes ERASMUS. Uns programes de gestió que afavoreixen la mobilitat acadèmica tant d'estudiants com del professorat.

 

Creació ChemMed clúster Tarragona

"A l'Institut Pere Martell sabem què es necessita per formar professionals preparats i competents per al sector químic. L'Institut ofereix aquest bagatge a ChemMed Tarragona perquè pugui desenvolupar la seva activitat amb equips de persones ben qualificades i amb competències professionals, personals i socials".

Veure article Diari de Tarragona.

Assajos no destructius

Una de les diverses sortides professional que té el CFGS Construccions Metàl.liques és com a Inspector d´assatjos no destructius, per aquest motiu es va dur a terme, per part de l´empresa Cualicontrol Tuv Nord un matí de formació sobretots els aspectes a tractar en l´assaig no destructiu de radiografies industrials aplicable a unions soldades .

 

 

A la sessió s'han treballat aspectes com ara metodología, protecció i demostració del procediment radiologic industrial i resolució de dubtes d´altres casos pràctics.
 
La sessió ha estat valorada de manera molt positiva per l'alumnat de Construccions Metàl·liques. S'agraeix la col·laboració i la dedicació de l'empresa Cualicontrol Tuv Nord que, una vegada més, permet apropar el món de l'empresa i de la formació professional.

Convocatòria exàmens crèdits extingits - Abril 2014

Dates dels exàmens dels crèdits extingits. Abril 2014. Veure Pdf.

L'Institut Pere Martell,l'escenari per l'enregistrament del programa pilot de la sèrie "Castigados".

Els alumnes del CFGS de Realització de Projectes Audiovisuals i d'Espectacles van participar activament com a tècnics i auxiliars en el rodatge del primer capítol, capítol pilot, de la sèrie televisiva "Castigados". Un projecte nou dut a terme per la productora "Segundo Acto", la qual està codirigida pel polifacètic artista tarragoní PacoEnlaluna. 

 

 

La sèrie és una sitcom centrada a una aula de càstig en la que hi ha una professora i els alumnes castigats. A cada capítol, s'hi afegirà un alumne nou, el qual serà un personatge famós. En aquest primer programa, el convidat fou el periodista i actor Víctor Sandoval.

La intenció de la productora, un cop editat el programa, serà portar-lo a les principals televisions de l'estat. 

Pel Departament d'Imatge i So, aquestes sinèrgies representen un valor afegit fonamental en els nostres ensenyaments, tant per la cooperació que es genera entre indústria i centre formatiu, com per l'experiència que els mateixos alumnes assoleixen participant de manera activa en aquests projectes. I en aquest cas amb la sort addicional d'haver-se fet en el propi institut.

Moment de l'enregistrament de "Castigados".

Diari de Tarragona

Visita al CECAT

Els alumnes de primer de Prevenció de Riscos Professionals de l'institut Pere Martell van visitar les instal·lacions del CECAT a Tarragona. Els estudiants van gaudir d'una jornada molt enriquidora i sobretot van viure situacions properes a la realitat de cada dia en les quals s'hi poden trobar en el seu futur professional.

 

Alumnes de primer de PRP a les portes de les instal·lacions del CECAT

Aquesta visita va estar formada per diverses parts:

Els alumnes i la professora Georgina Colet (professora experta d’emergències) van realitzar una visita “genèrica” on se’ls va explicar el funcionament del centre i una excursió per tot l'edifici i pels volants d’aquest.

Després amb un bomber van veure el centre de control de bombers, on reben les emergències i deriven als parcs. També van veure el centre de control de CECAT, on controlen totes les emergències de Tarragona, Terres de l'Ebre i part de Lleida que controla protecció civil.

Per finalitzar, una noia de protecció civil, els va fer una xerrada on va explicar com s'organitzaven i tipus d'emergències que atenien.

Páginas

Enllaços

Aula virtual

correu_corporatiu Intranet
saga_80x32 moodle
xtec atri
programa_ee_80x32 eduroam
epergam

 

Twitter

Convenis empreses

formacio_AEQT  
apa  
roberlo