S'obre un nou període del Servei d'Assessorament i Reconeixement


Aquest servei té per objectiu definir i orientar a la persona interessada en la seva formació acadèmica i professional per aconseguir-ne millorar la qualificació. Compta amb l'atenció personalitzada d'experts de la família professional escollida. Durant el procés d'assessorament, que es desenvolupa al llarg de 2 ó 3 sessions presencials al centre, l'usuari aporta tota la documentació de què disposa perquè li sigui valorat l’expedient formatiu i laboral.

Com a resultat del procés l'usuari obté un informe d'assessorament que conté les recomanacions per poder reconèixer la seva experiència professional així com l’itinerari formatiu per aconseguir la titulació desitjada. Aquest informe és un requisit previ per sol·licitar el servei de reconeixement acadèmic dels aprenentatges que s'hagin assolit mitjançant l'experiència laboral o en activitats socials.

Els destinataris són les persones amb experiència laboral i formació prèvia que estiguin interessades a millorar la seva qualificació i que vulguin rebre assessorament personalitzat per aconseguir-ho.

Del 25 de setembre al 9 d'octubre s'obre el període d'admissió de sol·licituds d'assessorament. Consulteu tota la informació clicant aquí