Nou conveni de Mobilitat a Dinamarca


L'alumne Marc Blanch de 2n de Realització de Projectes audiovisuals i Espectacles ha iniciat les seves pràctiques a l'empresa (FCT) a Mercantec, un institut de màrqueting de Viborg, Dinamarca.

L'alumne, de Mora, estarà 10 setmanes en aquesta ciutat del centre de Dinamarca, on posarà en pràctica els continguts treballats a l'Ins Pere Martell, alhora que perfeccionarà la llengua anglesa. L'estudiant conviurà, part d'aquest temps, amb estudiants d'altres indrets que, com ell, han triat Mercantec i Viborg, per finalitzar els seus estudis de grau superior.

Paral·lelament, aquesta primera setmana, la professora Elisabet Rofes, que  en el marc de les beques de mobilitat pel professorat establertes pel Ministeri d'Educació, ha acompanyat a l'alumne fins a Dinamarc. D'aquesta manera, la professora podrà conèixer de primera mà la part més professionalitzadora del sistema educatiu danès i realitzarà visites a empreses i centres educatius per tal d'establir futures aliances que permetin augmentar la mobilitat de l'alumnat de l' Institut Pere Martell.
Se'ns dubte, serà una experiència innoblidable!

Good luck, Marc!