Alumnes de soldadura constuiran un trineu d'entrenament de futbol americà


L’Institut Pere Martell de Tarragona i el Club de Futbol Americà Almogàvers Salou, a través del programa Innova FP, han signat un conveni de col•laboració per tal de construir un trineu d’entrenament durant el curs 2015-16.

El projecte el duran a terme un grup de cinc alumnes de l’Institut Pere Martell en les seves pràctiques de soldadura, dirigits pel professor Jordi Reverté i quedarà completat als voltants de Setmana Santa. 

Segons el Coordinador de l’Àrea d’Innovació i Transferència de Coneixement de l’Institut, David Hernando, aquesta col•laboració suposa una forma que els alumnes puguin veure una utilitat als projectes que desenvolupen durant el curs i s’evita que el material hagi de ser llençat al final del curs, obtenint-se un efecte motivador sobre l’alumnat que el duu a terme.

Al final del projecte el club esportiu disposarà d’un material imprescindible per tal de poder preparar l’equip i millorar el seu nivell competitiu, especialment les línies d’atac i defensa. 

La signatura d’aquest conveni entre Almogàvers Salou i l’Institut Pere Martell obre la porta a futures col•laboracions per a nous projectes que puguin redundar en un benefici tant per al club, com per als alumnes del centre.

InnovaFP és un programa per a projectes innovadors creat per la Generalitat de Catalunya i obert a organitzacions de tot tipus, empreses privades, empreses públiques, Organitzacions No Governamentals, administració pública, autònoms, fundacions, associacions, i fins i tot emprenedors.