Finalitza el projecte d'Innovació amb el Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs


L’Institut Pere Martell ha fet el lliurament del projecte  d’Innovació al Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs. Un projecte que han dut a terme els alumnes Josep Bonet, Mauro Sebastian Cariello, Roger Catà i Eric Guirao del Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Soldadura i Caldereria, en el qual s’havia de dissenyar i construir una safata en acer inoxidable que permetés realitzar l’exposició i pesatge del peix capturat a les competicions de pesca submarina. Així mateix, també s’ha realitzat una barbacoa en acer al carboni per cuinar àpats als actes que es realitzen a l’entitat.

El seu professor Jordi Reverté ha comentat que “en tot moment el treball d’equip, l’esperit creatiu i l’alta motivació en el treball han fet que el projecte es desenvolupés de forma molt fluïda i ha permès aconseguir un resultat totalment satisfactòri.”

Durant l’acte d’entrega els responsables del club Nàutic van expressar la seva gran satisfacció pel treball realitzat i van encoratjar als alumnes a seguir treballant amb aquesta dedicació. A més, van obsequiar al alumnes amb un curs de vela que els permetrà fer una introducció a aquesta disciplina esportiva.

Els estris es podran provar molt aviat en el proper esdeveniment del Club Nàutic d’Hospitalet- Vandellòs i esperem que els pugin gaudir per molts anys.