Panda Raid, el nou projecte d'innovació i solidari


L'Institut Pere Martell acull un nou projecte d'Innovació amb finalitats solidàries: el Panda Raid. Aquest projecte el duran a terme els alumnes del cicle formatiu de grau superior d’Automoció de la família professional de Transport i manteniment de vehicles. L’objectiu del projecte és col·laborar en la preparació de tres vehicles que participaran en la Panda Raid 2019. En aquesta cursa solidaria el participants recorren el Marroc en un Panda per poder destinar part dels beneficis a causes solidàries en aquest país.

La preparació dels vehicles ha de permetre que un vell Panda recorri grans distancies en condicions molt exigents pel desert. En particular, la tasca que es desenvoluparà a l'Institut Pere Martell és la restauració de la carrosseria dels vehicles que està malmesa pel temps i ús. I és que no és fàcil superar els 3.000 quilòmetres del traçat a bord d'un Panda anterior al 2003 i sense ajudes tecnològiques per orientar-se. Únicament, es pot utilitzar una brúixola i el rutòmetre facilitat pels organitzadors. En aquesta prova, el veritablement important és arribar a la meta, però si guanyes, millor.

Des de l’Institut Pere Martell estem ansiosos per començar el repte i aportar un granet de sorra en aquest projecte aventurer i solidari.