Finalització projecte EME


El projecte EME, en el qual s'ha dissenyat una estructura multifuncional d’entrenament, ja ha finalitzat i s'ha entregat a l'empresa You Can Fit per al seu ús habitual com podeu veure a les fotografies. El desenvolupament del projecte ha anat a càrec dels alumnes, Jaume Gasulla i Iker Saiz, del cicle formatiu de CFGM de Soldadura i caldereria, amb la col·laboració dels alumnes Mauro Carriello i Eric Guirao, del CFGS de Construccions metàl·liques que els tutoritzen i ajuden en el desenvolupament d’aquesta activitat.

Aquest projecte d’innovació es desenvolupa al Institut Pere Martell per l’empresa You Can Fit de Vilaseca i marca una fita en la integració de valors i estratègies del centre per l’FP. Per una banda és un projecte desenvolupat sota el marc de la xarxa InnovaFP que pretén donar solucions als problemes reals que tenen les empreses de l’entorn. A més, aquest projecte s’integra al currículum del cicle desenvolupant-lo dintre del mòdul dual treballat per projectes on, a més del coneixents tècnics, es treballen conceptes d’emprenedoria. Per aquest motiu aprofitant el vincle establert entre la empresa i el centre els alumnes han decidit treballar els conceptes d’emprenedoria aplicats a la realitat de la empresa You Can Fit. Per conèixer de primera mà l’empresa i als emprenedors van dissenyar una entrevista i el dia 20 d’abril van anar a fer-la. Aquesta empresa va néixer de la mà de dos joves emprenedors amb un somni, una innovadora idea de negoci i molt d’esforç que van saber transmetre als alumnes.

Per tot això podem dir que el projecte EME és una perfecta sincronització entre treball per projectes, col·laboració entre centre - empresa, emprenedoria i treball col·laboratiu entre el alumnes.