Participem en el projecte d'Emprenedoria de la Fundació Repsol


Aquest innovador programa de formació neix amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l'ocupabilitat dels estudiants de Formació Professional, complementant les iniciatives d'emprenedoria existents. Per al seu desenvolupament, Fundació Repsol compta amb la col·laboració del Centre Internacional Santander Emprendimiento (CISE).
El programa es desenvolupa en Centres de Formació Professional de La Corunya, Ciudad Real, Múrcia i Tarragona, segons s'especifica en les bases legals i està obert als alumnes de cicles superiors de Formació Professional que tinguin ganes, motivació i una idea per desenvolupar un projecte de base tecnològica.

A través d'aquest programa s'ensenya als alumnes de FP a emprendre i desenvolupar un projecte empresarial de base tecnològica, recolzats per un tutor (professor d'FP) i un voluntari Repsol.
El programa es desenvolupa de novembre a abril, en cinc fases, a través de les quals els alumnes podran participar en diferents sessions de formació i tallers pràctics sobre lideratge, creativitat, treball en equip, comunicació, llegeixin startup ... a càrrec d'experts en cada matèria. Com a tancament del programa hi ha una sessió en cadascuna de les àrees geogràfiques per presentar tots els projectes davant un jurat. El millor treball en cada entorn, rep un premi.
Després de la seva participació, els alumnes milloren la seva ocupabilitat, ja que adquireixen formació en aspectes clau demandats per les empreses ia més aprenen com emprendre el seu propi negoci.