Presentació projectes #EmprendimientoFP de la Fundació Repsol


Un total de 44 projectes s'han presentat durant els Demo Days, la fase final d'Emprenedoria en FP, un innovador programa posat en marxa per Fundació Repsol amb l'objectiu de fomentar la cultura emprenedora i millorar l'ocupabilitat dels estudiants d'FP. Entre els quals trobem a l’equip format pel David, la Nikita, el Jordi, el Francesc i la Jana de l’Institut Pere Martell amb el seu projecte “Wireless Way”. Un projecte que ha comptat amb el recolzament de la Coordinadora d’Emprenedoria, Àngela Alonso, que valorava així el seu projecte: ""Wireless Way" és molt competent encara que no hagi guanyat, a més el seguiran desenvolupant  i perfeccionant. Realment resulten molt motivadors i profitosos aquests programes d'emprenedoria adreçats a la FP."

Per arribar a aquest moment, els equips, al costat dels seus professors, voluntaris Repsol i mentors de Secot han treballat diversos mesos, desenvolupant i validant la seva idea de negoci. Durant aquest temps, han rebut també formació especialitzada en temes d'emprenedoria i comunicació.

Els voluntaris Repsol, tots empleats de la companyia energètica, han aportat la seva experiència i coneixements tècnics, assessorant als equips en tot el procés.

En la primera edició d'Emprenedoria en FP han participat 44 equips de 24 centres d'FP, en què han estat involucrades més de 200 alumnes, professors, voluntaris Repsol i mentors de Secot. Els projectes EcoCírculo (Cartagena); Crowdsolving (La Corunya), Fenix ​​4 (Reus) i Valer (Puertollano) han estat els guanyadors de la primera edició d'Emprenedoria en FP.

Aquest projecte s'ha desenvolupat amb la col·laboració del Centre Internacional Santander Emprendimiento (Cise), ia més, també han mostrat el seu suport les Conselleries d'Educació de Regió de Múrcia, Xunta de Galícia, Generalitat de Catalunya i Castella-la Manxa, comptant amb la presència de representants de l'Administració pública en tots els Demo Days.