Reconeixement en els Premis Empresa


L'Institut Pere Martell ha rebut un reconeixement en els "PREMIS EMPRESA TARRAGONA IMPULSA”, un certamen organitzat per la conselleria de Treball i Activació Econòmica de l'Ajuntament de Tarragona, amb l'objectiu de promoure l'esperit emprenedor i donar suport a la creació de noves empreses a l’àrea d’influència de la ciutat de Tarragona.

Aquest reconeixement és per al projecte "Smartcub" que engloba a la vegada innovació i emprenedoria, en la categoria en la qual es reconeixen els programes educatius que promoguin l’esperit emprenedor i/o contribueixin a millorar la formació de l’alumnat en l’àmbit de la creació d’empreses. El coordinador d'Innovació, David Hernando, i la coordinadora d'Emprenedoria, Àngela Alonso, van recollir conjuntament la menció.

Aquests premis volen incentivar especialment l'emprenedoria vinculada a la innovació i a àmbits estratègics com: la sostenibilitat mediambiental i a aquells sectors que la ciutat ha identificat com a estratègics, és a dir: la cultura i el turisme, l'esport, la salut, l'atenció a les persones i el desenvolupament tecnològic.

Amb el suport a l'emprenedoria, l'Ajuntament de Tarragona vol promoure la dinamització del teixit empresarial amb la creació de noves empreses i, en concret,  d'iniciatives empresarials susceptibles de generar ocupació de qualitat i de retenir i captar talent al territori.