Alumnes emprenedors a l'iFest


El passat dijous, 30 de novembre, diversos estudiants dels cicles de grau superior del nostre centre van participar en el marc de la segona edició de l’iFest al Palau Sant Jordi, que sota el lema “Mai ets massa jove per somiar en gran” es presenta com la festa de la innovació, la ciència i la tecnologia. Una activitat en la que van anar acompanyats per la Coordinadora d'Emprenedoria, Àngela Alonso, i els professors de FOL, Ivan Pino i Marga Prades. L’iFest 2017 pretén conscienciar els i les joves estudiants que les seves idees poden ser més sofisticades amb l’objectiu de sacsejar-los i impulsar-los a que intentin desenvolupar-les.

Més de 6000 persones entre alumnes de batxillerat, cicles formatius i universitat, professors i experts en emprenedoria, es van trobar al llarg de tot un dia per valorar com aprendre i imaginar-nos el futur des de la ciència i la innovació tecnològica.

La jornada comptava amb diverses activitats, entre les quals destacava l’espai de ponències motivacionals Meet Inspiration, on l’alumnat va poder conèixer l’experiència de diferents persones emprenedores i rebre alguns consells inspiradors per afrontar amb èxit el seu futur professional. L’iFest també oferia el Virtual Discovery, una experiència gamificada i de realitat augmentada que donava a conèixer les últimes tendències en ciència i tecnologia de la mà d’empreses i emprenedors/es catalans/es.