Gatsby Foundation visita el nostre centre


L’Institut Pere Martell va rebre la visita de Sir Holman, presidente de la Sociedad Real de Química y asesor principal para la Gatsby Foundation (Anglaterra), acompanyat per Jenifer Burden, directora de programes d'educació tècnica de la Gatsby Foundation, acompanyats pels representants de la Fundació Bertelsmann.

Durant l’estada que aquests representants de Gatsby Fundation han realitzat a Espanya van voler conèixer de primera mà alguns projectes de Formació Professional Dual de referència a Catalunya i la relació entre centres educatius i empreses.  Per aquest motiu van visitar diversos membres de l'Aliança per a FP Dual com l'Institut Pere Martell i l'Institut Comte de Rius, i les empreses Transports Metropolitans de Barcelona i el Grup Navec.

Finalment, l’estada d’aquestes personalitats ha acabat en un acte amb institucions educatives espanyoles a Madrid, en el qual Sir John Holman, en representació de la Gatsby Foundation, ha presentat el model "Good Career Guidance". Aquest projecte estableix un marc de referència (Gatsby Benchmark) que proposa vuit conceptes clau per a l'avaluació de la qualitat dels sistemes d'orientació. Anteriorment, la Fundació Bertelsmann ja va viatjar a Anglaterra per conèixer de primera mà el model d'orientació anglès, de gran interès per al seu projecte Orientació Professional Coordinada.