El nou equip de l'Electrocat ja escalfa motors


L’Institut Pere Martell ja es prepara per participar en la tercera edició del campionat Electrocat. El nou equip d'alumnes dels cicles de grau superior d'Automoció han començat a treballar en un nou projecte amb molta il·lusió i energia. Els participants han de dissenyar i construir un vehicle elèctric sobre una base motriu comuna (motor, variador i bateries).
 

ElectroCat és una competició adreçada als Centres Educatius de Catalunya amb CFGS de la família professional de Transport i manteniment de vehicles i també d’Automoció. Els equips competeixen en una única prova, que avaluarà les prestacions, característiques i disseny dels vehicles. 
 

Aquest certament és organitzat per l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda, CREVE i el Gremi de Tallers de Reparació d’Automòbil de Sabadell i Comarca i compta amb el finançament del Servei d’Ocupació Català (SOC). Així mateix hi col·laboren el Departament d’Ensenyament i les empreses Honda, Infranor-Mavilor, Tempel Group, BDTrans i Luchana Transports.