Segueix el dia a dia del vehicle ELECO a la Shell Eco Marathon!


Podeu seguir el dia a dia del vehicle ELECO durant la seva participació a la competició Shell Eco Marathon a través de les xarxes socials de l'INS Pere Martell: Facebook i Twitter

El vehicle elèctric ELECO de l’Institut Pere Martell serà l’únic participant català en el certamen internacional Shell Eco-Marathon, que se celebrarà a Londres del 27 de juny al 4 de juliol.  L’ELECO que hi participa per tercer any consecutiu, tindrà el dorsal 343 i competirà en la categoria de prototype, battery electric. La Shell Eco-Marathon, és una competició automobilística que es realitza cada any a Europa, en la qual l'objectiu és construir un prototip que recorri la màxima distància amb el menor consum de combustible.

L'ELECO és un projecte transversal de l’Institut Pere Martell en el que estan implicades pràcticament les nou famílies professionals del centre. Gràcies a l’esforç del professorat i els alumnes ha estat possible que el vehicle, excepte el motor i els pneumàtics, hagi estat dissenyat i construït íntegrament a les instal·lacions del centre.