Celebrem el Dia Internacional de la Llengua Materna


Amb la intenció de posar de relleu la importància de les llengües i en el marc del Dia Internacional de la Llengua Materna, l’Institut Pere Martell de Tarragona va celebrar el passat dimarts 21 de febrer una jornada amb diversos actes culturals.

Aquest esdeveniment es va obrir amb una xerrada a càrrec del professor Edward Griffiths (IPM). La presentació va tractar sobre la diversitat cultural i les característiques inherents d’una immersió lingüística a partir de la pròpia experiència personal d’en Griffiths. Alhora, es van oferir recomanacions per aquells alumnes que vulguin fer una estada a Londres.

També hi hagué ocasió per competir animadament. Al “Quiz” hi participaren diversos grups d’alumnes del centre, tot rivalitzant en els seus coneixements culturals i lingüístics. En resultaren finalistes, per empat, els grups “Eudagraphy” i “Gas Jonkistrucks”.

Un concert de la solista de la banda The Ant Path va tancar la jornada amb versions pròpies de conegudes cançons en llengua anglesa. I entre peça i peça, els alumnes van poder interactuar amb la cantant al voltant de les lletres de cada composició. Un ampli repertori amb títols de les últimes cinc dècades del pop-rock molt ben interpretat que va aconseguir omplir la sala d’actes de l’institut.

El Departament de Llengües de l’Institut Pere Martell, organitzador de la jornada, es congratula de la gran acollida d’aquesta iniciativa i vol agrair les persones que han col·laborat directa o indirectament en l’èxit d’aquest esdeveniment.