Finalitza amb èxit del curs d’Auxiliar de Mecànic amb la indústria petroquímica


Aquest dilluns 11 de gener es va celebrar l’acte d’entrega de diplomes als alumnes del curs d’Auxiliar de Mecànic amb la indústria petroquímica organitzat des de l’Ajuntament de Vila-seca i que s’ha impartit a l’Institut Pere Martell de Tarragona. Aquesta formació, de 76h de durada, pretén millorar la formació i ocupabilitat dels 20 participants.

Aquest curs s’ha adaptat a les necessitats formatives del territori, sovint canviants per tal d’adaptar-se a les constants demandes del mercat, i pretén donar resposta a les dificultats amb que es troben les empreses a l’hora d’incorporar professionals qualificats.

Els participants han rebut coneixements teòric/pràctics significatius sobre les tasques bàsiques del manteniment mecànic en la indústria petroquímica. Mitjançant aquest curs també han obtingut la formació d’elements auxiliars en la indústria química de carretons elevadors, plataformes elevadores i pont grua. La formació s’ha completat amb continguts sobre seguretat i prevenció del sector petroquímic.

Els alumnes del curs valoren positivament aquesta activitat formativa que ha de millorar la seva situació laboral. Per altra banda, a través d’aquest curs també han entrat a formar part de la borsa de treball de l’empresa de treball temporal Adecco del sector de la indústria petroquímica.