El CFGS de Mecatrònica Industrial acull l'estada formativa de 2 alumnes alemanys


En Janik i en Thomas són dos estudiants alemanys de Mecatrònica Industrial que realitzen una estada formativa d'un mes de durata al nostre país. En concret vénen de l'Institut BBS Buxtehude i han estat durant dues setmanes rebent classes relacionades amb la robòtica, hidràulica, pneumàtica, automatismes, etc. juntament amb els alumnes del Departament d'Instal·lació i Manteniment del nostre institut. Cal destacar, que ha estat una estada molt profitosa per tots els alumnes ja que s'ha reforçat el seu nivell d'anglès i l'intercanvi de coneixements entre ells. Així mateix, cal destacar el gran esforç de tot el professorat d'aquest departament per adaptar els continguts i impartir les classes en anglès.

Per altra banda, aquests alumnes alemanys també realitzaran una estada formativa a l'empresa Dow de Tarragona, en col·laboració amb la filial que aquesta empresa té a State (Alemanya). També realitzaran pràctiques a les empreses: Grupo Navec i MASA. 

Finalment, també cal destacar que en Janik i en Thomas han realitzat diverses visites culturals, les quals han permès que coneguin la ciutat de Tarragona, la seva cultura i monuments, etc. En definitiva, una experiència molt enriquidora per tots els participants.