Es renova el conveni de FP Dual en xarxes d’aigua


L'Institut Pere Martell seguirà impartint el Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d'aigua en modalitat dual, una formació única a Catalunya i a la resta de l'Estat. I és que en el marc de la jornada anual de la Escuela del Agua, , es va dur a terme la signatura de la prorroga del conveni per part del Director General de Formació Professional Inicial i Ensenyaments de Règim Especial, el Director de l'Escuela del Agua i el representant del grup AGBAR.

La jornada anual de la Escuela del Agua va tenir lloc el passat divendres 8 d’abril, a l’espai Àgora del Museu Agbar de les Aigües de Cornellà de Llobregat, Barcelona. Aquest esdeveniment va comptar amb la intervenció del president executiu d’Agbar, Angel Simón; així com de la Consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruiz, i l’alcalde de Tarragona, Josep Félix Ballesteros.

Durant la Jornada es va presentar la nova imatge corporativa de la Escuela del Agua, i a més, es va celebrar una taula rodona sobre acreditació de competències i formació professional dual. En aquesta hi van participar el sr Àngel Miguel, director de l'Institut Pere Martell; el sr Joan Campos, Cap d’Operacions a COMAIGUA i tutor del Cicle Formatiu en xarxes,  instalacions i estacions de tractament d’aigua en Modalitat Dual; la sra Eloïsa Anglada, directora de lCQP; i el sr Sebastià Alegre, representant d'ASAC.

La Escuela del Agua ofereix tres línies d'activitat: formació superior, formació professional i educació i sensibilització, amb programes formatius que cobreixen tots els àmbits del cicle integral de l'aigua i per a tots els llocs clau d'una organització.