Projecte de millora de l’eficiència energètica del centre


Els alumnes del CFGS de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats estan duent a terme un projecte de millora de l’eficiència energètica de l’enllumenat a l’Institut Pere Martell. Després de desenvolupar el projecte, on s’ha dissenyat la solució més eficaç i s’ha planificat la instal·lació, ara estan realitzant la implantació a les instal·lacions del centre educatiu.

En concret es tracta d’un projecte de millora de l’enllumenat del primer tram de passadís d’aules del l’edifici A, de tallers generals del centre. Les tasques se centraran en la substitució dels actuals tubs fluorescent per tubs de LED i també en l’optimització el temps d’encesa de l’enllumenat mitjançant detectors de moviment. Per realitzar aquestes millores s’ha intentat reduir al mínim els costos per garantir una ràpida amortització, així com també, s’ha intentat causar el mínim impacte a la instal·lació actual.

A la imatge, els alumnes Miquel Àngel Roch i Eloi Salvany comencen a plantejar la nova instal·lació. Molt aviat podrem gaudir d’una nova llum amb un menor cost i amb un ús més racional!