Alumnes de l'INS Pere Martell guanyen el 1r concurs CodeAthon de la URV


Oscar Rovira i Albert Vilà, de 1r curs del CFGS de Sistemes de Telecomunicacions i Informàtica, de l'INS Pere Martell han guanyat el primer premi en la categoria institut, del 1r concurs CodeAthon de la Universitat Rovira i Virgili. La aplicació que van elaborar aquest grup d’estudiants es basava en un cercador d’apunts adreçat als alumnes, un projecte supervisat pel professor Guillermo Ruiz.

La URV CodeAthon és un certamen que es va celebrar el 13 i 14 de febrer al CRAI del campus Sescelades de la URV, a Tarragona. Cada grup disposava de 30 hores per crear un prototip d'alguna solució tecnològica que resolgui necessitats dels col·lectius de la URV o d’empreses vinculades. Es tracta d’un acte emmarcat en el 25è aniversari dels estudis d’informàtica a Tarragona en el qual es repartiran més de 4.000 euros en premis per a les propostes més innovadores

Aquesta CodeAthon estava organitzada per la Fundació URV per encàrrec de la Universitat Rovira i Virgili, l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, el Departament d’Enginyeria Informàtica i Matemàtiques, i pels membres de ThinkIT. També comptava amb el suport de l’Escola d’Art i Disseny de Tarragona, amb la col·laboració del Grup de Desenvolupadors de Google de Tarragona (GDG) i de l’estudi de disseny Mènsula.