Mou-te per la Marató de TV3


Unes 300 persones han participat en la cursa/caminada en favor de la Marató de TV3 celebrada en el Complex Educatiu de Tarragona. L'acte ha estat organitzat en col.laboració entre l'institut Pere Martell, l'institut Cal.lipolis, la residència Eugeni d'Ors i el Complex Educatiu.

Els guanyadors han estat l' Ignacio Fernández Jarillo en categoria masculina i l'Ana de la Peña Nolla en la femenina. El podium masculí l'han completat el Ramón Preixens Fernández en segon lloc i l'Ernesto Nuñez en tercer. Pel que fa a la categoria femenina, la Leticia Linares Trapero ha quedat segona i la Vanesa Hermida Pazos tercera.

També s'ha comptat amb la presència de la directora dels serveis territorials d'Ensenyament  a Tarragona, la Sra. M. Àngels González Estremad i el director del Complex Educatiu de Tarragona, el Sr. Vicenç Abellan Armelles. 

Cal destacar la nombrosa participació tant per part de l'alumnat dels diferents instituts com per part del professorat i del personal del Complex Educatiu. També cal felicitar la feina voluntària feta per part dels diferents membres que han fet possible gaudir d'aquesta jornada.