Els alumnes d'Arts Gràfiques visiten la Fira Hispack


Els alumnes d'Arts Gràfiques van ser al saló de l'envàs i embalatge de Fira de Barcelona tanca una exitosa edició amb gairebé 20.000 visitants, a l'edició d'enguany de l'Hispack es va mostrar una indústria del packaging, més sostenible, digitalitzada i eficient.

La digitalització de la indústria, la sostenibilitat, l'eficiència logística i la millora de l'experiència d'ús dels envasos han estat els grans eixos que han marcat la recent edició d'Hispack celebrada en el recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Al llarg de quatre dies d'intensa activitat, la fira ha aplegat tot l'ecosistema de packaging del país, promovent el networking professional i creant una atmosfera propícia per als negocis i els acords comercials. Hispack 2018 va ser el millor termòmetre del dinamisme de la indústria de l'envàs i embalatge que mou més de 20.000 milions d'euros a l'any a Espanya.

Amb la participació de 843 expositors directes de 24 països que van ocupar un total de 39.257 m2 nets d'exposició als Pavellons 1, 2 i 3, Hispack va exhibir diferents tecnologies, materials i solucions de packaging tenint en compte tot el cicle de vida de l'envàs i embalatge i les seves interconnexions amb altres processos productius i amb la cadena de subministrament. A la fira han estat representades més de 1.400 marques. Els percentatges de creixement tant en nombre d'expositors com de superfície ocupada respecte a 2015 han estat del 39% i del 26% respectivament.