Paula Baumann, alumna d'Arts Gràfiques, guanya el 2n concurs de la revista NeobisPressPaula Baumann, alumna de l'Institut Pere Martell, és la guanyadora de la segona edició del concurs neobispress "Dissenya la portada de la Comunicació Gràfica". Entre els deu projectes finalistes, el seu treball ha estat el més votat a Facebook amb un total de 2.306 likes.

Paula Baumann és alumna de primer del Cicle de Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia de l'Institut Pere Martell de Tarragona. El seu projecte "Creativitat" serà la portada del número 151 de neobispress, revista de l'Associació de la Comunicació Gràfica, que s'envia a 1.000 empresaris del sector. A més, l'alumna rebrà una impressora professional CANON imagePROGRAF PRO-1000. Aquest treball ha estat realitzat com un exercici pràctic al mòdul 3 Disseny de productes gràfics, amb la supervisió dels professors Sergi Colecha i Víctor Moya, en la qual van participar tots els alumnes del grup entre els quals es trobaben propostes molt interessants. Aquesta és la fotografía de tots els alumnes participants i professors implicats:

En aquesta segona edició del concurs neobispress "Dissenya la portada de la Comunicació Gràfica" han participat 88 alumnes de 25 centres de Formació Professional d'Arts Gràfiques de 17 províncies espanyoles.

El 14 de febrer van pujar al canal de Facebook de neobis els 10 treballs finalistes elegits prèviament pel jurat del concurs format per Daniel Fernández, responsable de màrqueting de Lucam; Raquel García, adreça, creativitat i preimpressió de Grup AGA; Jesús Terciado, director de disseny gràfic de Advantia Comunicació Gràfica; Inés Antón, directora creativa de The Image Company; Jorge Martínez, director creatiu de Forletter i Ana Álvarez-Rementería, redactora en cap de neobispress.

Del 14 al 21 de febrer s'han pogut votar al canal de Facebook de neobis dels projectes finalistes aconseguint el guanyador 2.306 likes.

Les xifres del concurs neobispress en xarxes socials
La publicació AL CANAL DE FACEBOOK DE NEOBIS ha tingut un abast viral de 44.441 persones, 12.968 clics, 10.004 interaccions i s'ha compartit 1.063 vegades.

A causa d'aquest èxit i per premiar l'esforç i el treball dels finalistes, l'organització ha decidit que siguin quatre els projectes que vegin la llum com a portada de la revista neobispress.

A més del projecte guanyador que serà la portada 151, altres tres treballs, els més votats, també es publicaran en els successius números de la revista de la Comunicació Gràfica. Sent aquests els següents:

El projecte d'Andrea Muñiz d'IES Montecelo (2.149 vots) serà la portada de neobispress 152 (publicada el juliol de 2018)
El projecte d'Esther Vermelles de Salesians d'Atocha (467 vots) serà la portada de neobispress 153 (publicada l'octubre de 2018)
El projecte d'Àngel Morgan de La Salle Sagrat Cor (167 vots) serà la portada de neobispress 154 (publicada al gener de 2019)

Aquesta és la portada de la Paula Baumann: