A la conquesta del 16è Espai de l’Estudiant


Una impressora 3D, un photocall, xapes i fulletons personalitzats, a més de molta informació... són alguns dels elements que es poden trobar a l’estand de l’Institut Pere Martell en aquesta 16a Fira de l’Estudiant de Valls. Aquest any l’estand d’aquest centre és molt interactiu per a que siguin els mateixos joves estudiants que s’acostin, descobreixin i facin un tastet dels diversos cicles formatius i cursos que s’hi imparteixen.

Durant els dies de la fira l’Intitut Pere Martell ofereix informació i assessorament a la gran afluència de joves interessats en les 9 famílies professionals i més de 20 titulacions que ofereix el centre, així com també sobre el seu futur dins del món laboral.

NOVETATS: FP DUAL I DOBLES TITULACIONS

Com a novetat, aquest curs l’Institut Pere Martell ha inciat els cicles duals del CFGM d’Impressió gràfica i del CFGS de Mecatrònica; de cara a l'any vinent també s'oferiran els cicles duals del CFGS d'Automoció i del CFGM de Soldadura i Caldereria. A més, també s’ofereix en modalitat dual el primer cicle a tot l’Estat sobre xarxes, instal·lacions i estacions de tractament d’aigua.

Per altra banda, enguany ha començat un nou programa de formació dual, únic en un centre educatiu públic a Catalunya, que permetrà als estudiants del CFGM de Manteniment Electromecànic obtenir una doble titulació oficial: l’espanyola i l’alemanya.

Amb la FP Dual els estudiants realitzen part de la seva formació a les empreses mitjançant contractes laborals o beques perquè puguin compaginar els seus estudis amb una feina al llarg del cicle formatiu.